Μια λύση για κάθε μέγεθος επιχείρησης

Ξεκίνα δωρεάν και αναβάθμισε όσο μεγαλώνει η επιχείρησή σου

+ 5€ ανά επιπλέον χρήστη
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ
*Ως ενεργοί, θεωρούνται οι πελάτες που έχουν τιμολογηθεί τις τελευταίες 365 ημέρες. Παλαιότεροι πελάτες δεν υπολογίζονται στο όριο, και επομένως δεν επιφέρουν χρεώσεις.
**Η διασύνδεση με πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι προαιρετική και το κόστος της σχετικής υπηρεσίας δε συμπεριλαμβάνεται.
***Η έκδοση θεωρημένων αποδείξεων λιανικής προϋποθέτει την ενεργοποίηση της διασύνδεσης με την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι! Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση. Στείλτε απεριόριστα τιμολόγια σε έως πέντε πελάτες και εκμεταλλευτείτε όλες τις υπηρεσίες του προγράμματος, δωρεάν για πάντα!
Βεβαίως. Η αλλαγή πλάνου είναι πανεύκολη και το ίδιο ισχύει και για την προσθαφαίρεση χρηστών. Στην περίπτωση αναβάθμισης πλάνου, οι υπολοιπόμενες ημέρες, αφαιρούνται από την τιμή χρέωσης.
Μπορείτε να έχετε όσες εταιρείες θέλετε, κάτω απο έναν λογαριασμό! Επιλέξτε το ιδανικό πλάνο συνδρομής για την κάθεμία ξεχωριστά και αλλάξτε τον τρόπο που δουλεύετε!
Όχι. Το Elorus λειτουργεί εξ’ολοκλήρου στο cloud, και αυτό σας δίνει πρόσβαση online, από οποιαδήποτε συσκευή.
Το Elorus είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την εγγραφή σας, θα μπορείτε να καταγράφετε χρόνο και να εκδίδετε τιμολόγια!

Προστασία δεδομένων

Όλη η επικοινωνία σου με τα συστήματα του Elorus γίνεται με ασφαλή σύνδεση (SSL encryption). Πιστοποιημένο με ISO 27001, το Elorus κρυπτογραφεί και προστατεύει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σου.

Συνεχής υποστήριξη

Η ομάδα του Elorus προσφέρει τεχνική υποστήριξη μέσω του live chat, του κέντρου υποστήριξης, των σελίδων FB & Twitter μας, ανεξαρτήτως συνδρομής.